AKCIÓ!

Vakondháló akció, kedvezményes áron MOST - telefon: 06-30/976-85-17

Füvesítés előtt időben gondoljon a vakondhálóra! Nálunk tetszőleges négyzetmétert rendelhet!

Megrendelem most! Vásárlás folyamata

Kedvezményes áron, 105 Ft+áfa/nm-től (br. 133 Ft/nm-től) áron adjuk a 2015. szeptember 1. - 2015. december 31. között nálunk megrendelt vakondhálót. Gondoljon rá időben, mivel a vakond egy szép, új kertnél komoly bosszúságot okozhat! A háló 2 m és 1 m szélességben is kapható. A 2 m széles az általánosabb méret, de nálunk természetesen 1 m széleset is kérhet, megrendeléskor kérjük jelezze. A vakondháló megfelelő rögzítéséhez ne feledkezzen meg a rögzítőtüskékről (1-2 db/nm), melyeket nálunk szintén megvásárolhat. Rögzítőszeg 16 Ft+áfa/db (br. 20 Ft/db).

Amennyiben most készül füvesíteni vagy újra füvesíteni, még pont idejében gondolt a vakondok elleni védekezésre! Füvesítés után utólag telepíteni a vakondhálót nem célszerű, mivel technológiától függetlenül mindig a kert újraépítésével jár. A vakondháló környezetbarát megoldás, mivel tekintettel van a vakond védett állat mivoltára.

Ajánlatért, kérjük hívja a 06-30/976-85-17-es telefonszámot vagy írjon az info@hurigarden.hu e-mail címre, hogy kollégáink mihamarabb felvehessék Önnel a kapcsolatot. Amennyiben csak szakértőink tanácsára van szüksége, akkor is hívjon minket bizalommal!

Munkatársaink nem csak vakondháló telepítéssel, hanem gyepszőnyeggel, füvesítéssel és bármilyen kertépítéssel kapcsolatos munkában állnak rendelkezésére:

Sziklakert építése, automata öntözőrendszer telepítése, növények beszerzése és ültetése, térkőburkolat készítése, szaletlik, pergolák építése, kerti tavak, csobogók kialakítása stb.

Cégünk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a kertépítési munkákkal kapcsolatos minden tevékenységben, a tereprendezéstől, a vízelvezetésen át a kerti villanyszerelésig. A kert kivitelezése során felmerülő összes munkát cégünk saját munkatársai végzik, Önnek csak 1 személlyel szükséges kapcsolatot tartania.

Várjuk jelentkezését! Amennyiben szakértőink tanácsára kiváncsi egy bizonyos kérdésben, hívjon minket bizalommal!

Hurigarden Kft. Budapest

Az akció időtartama 2015.09.01. - 2015.12.31., az ezen időszakban megrendelt vakondháló árát 2016.01.31-ig tartjuk.

Kertépítés | Kertkarbantartás | Öntözőrendszer | Térkő burkolat | Támfal | Növénytelepítés | Faházak      Hurigarden Kft.